Alev Alatlı Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulu

Vizyon: Okulumuzun vizyonu: T.C. Milli eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim alanı hedef ve amaçları doğrultusunda çocukların bilişsel duyuşsal ve psiko-motor gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programını bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı ve eleştirel düşünmeyi destekleyen bir eğitim anlayışını aile katılımı ve eğitimiyle birlikte sürdürmektir.

Misyon: Okulumuzun misyonu: Okul öncesi çağındaki çocukların millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak bütünsel gelişimlerini ve iyi değerler kazanmalarını sağlamak; Benlik saygısı ve özdisiplini gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini etkili ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerine karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olarak yetiştirmek; Onları eşit koşullar altında ilkokula hazırlamaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://alevalatlibilsemanaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖZTEPE MAH. CAVİTPAŞA SK. KADIKOY BILIM VE SANAT MERKEZI BLOK NO 14 İÇ KAPI NO 1 KADIKÖY / İSTANBUL

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Marmaray Göztepe durağına 5 dk. Caddebostandan Otobüs duraklarına 5 dk.